Jong koppel kijkt toe terwijl de Box@Home chauffeur aangereden komt met hun Box.

Luc & Beli - renovatiewerken

Hannelore - verhuis naar het buitenland

Familie Beulens - verhuis

Pieter - nieuwe garage

Image

weeral heel goede ervaring - werknemer van Box@home was heel behulpzaam en kende zijn vak !!!

Johan De Smet
Image

Wat een goed en behulpzaam bedrijf, altijd bereid om mee te denken als er geholpen moet worden. Ik hoop dat de schilderijen die ik vergeten was in de box te doen. Heel mooi bij u in het bedrijf tegen de muur komen te hangen.

Jeff Smulders
Image

Luc Goossens
Image

Aangezien wij aan een verbouwing op het gelijkvloers van ons woning gaan starten, waren wij op zoek naar een mogelijkheid om een deel van onze inboedel op een veilige en efficiënte manier te kunnen opslaan. In eigen woonst was dit niet mogelijk. Box@home bleek een goede opslossing voor dit probleem te bieden en beantwoordde snel al onze vragen vooraleer wij beslisten met hen in zee te gaan. Op basis van hun feedback hebben wij onze spullen goed ingepakt en tijdig klaargezet zodat de chauffeur alles gemakkelijk kon opladen. De chauffeur was tevens zo vriendelijk ons bij te staan met alles in te laden op een zo transport-vriendelijke mogelijke manier. Voorlopig heel tevreden en wij raden hun service ten volle aan. Nu alleen nog hopen dat we onze spullen na de verbouwing terug zien! (maar daar hebben we vertrouwen in!) ;-)

Steven Moors
Image

Supervriendelijk en behuplzaam, zowel aan de telefoon als de ophaaldienst. Dit is de eerste keer dat ik van dit type dienst gebruikmaak, dus ik was wat onzeker. Dat bleek nergens voor nodig: alle stress werd me ontnomen, en bovendien aan de beste prijs die ik kon vinden. Top!

Nicolas Chartier
Image

I had no issues with then at all and found them exceptionally helpful. I would definitely use then again.

Sadhbh Hegarty