Les deux personnes de ce jeune couple sont en train de regarder pendant que le conducteur de Box@Home vient leur apporter leur boîte.

Luc & Beli – effectuent des travaux de rénovation

Hannelore – déménage à l’étranger

La famille Beulens - déménage

Pieter – nouveau garage

Image

Supervriendelijk en behuplzaam, zowel aan de telefoon als de ophaaldienst. Dit is de eerste keer dat ik van dit type dienst gebruikmaak, dus ik was wat onzeker. Dat bleek nergens voor nodig: alle stress werd me ontnomen, en bovendien aan de beste prijs die ik kon vinden. Top!

Nicolas Chartier
Image

I had no issues with then at all and found them exceptionally helpful. I would definitely use then again.

Sadhbh Hegarty
Image

Ondanks de niet zo soepele bestelwebsite liep de bestelling vlot. Levering en ophaling van de box door een zéér vriendelijke en handige chauffeur. Container op zicht was ook prima in orde. De terugbetaling van de waarborg kon wel iets vlotter...

Yves Milonas
Image

100% tevreden. Duidelijke telefonische informatie en hulp voor de aanvraag door uiterst vriendelijk personeel. Levering en ophalen van de container door vriendelijke, bekwame chauffeurs. Duidelijke facturatie en eerlijke afhandeling van de waarborg. Geen enkel minpunt want als je moeilijkheden op de site ondervind wordt je met de glimlach telefonisch verder geholpen! Aanrader!!

Guy Schellingen
Image

Een professioneel en super behulpzaam team! Ik heb mijn spullen maandenlang opgeslagen en alles was in perfecte staat. Een speciale dank aan Erik en Alain voor hun hulp bij het plannen van de levering en het brengen van de zware ladingen naar mijn voordeur

Krystle Gertletti
Image

Caroline Van Den Haute